Social

Ronaldo si Ronaldinho selectionati pentru amicalul cu Irlanda

Selectionerul nationalei de fotbal a Braziliei, Carlos Alberto Parreira, i-a convocat pe atacantii Ronaldo Real Madrid si Ronaldinho FC Barcelona pentru meciul amical cu Irlanda, care se va disputa pe 18 februarie la Dublin.

In lista celor 22 de jucatori selectionati figureaza mai multi campioni mondiali en titre, intre care Roberto Carlos Real Madrid si Kaka AC Milan, iar mijlocasul lui FC Sevilla, Julio Baptista, isi va face prima aparitie in nationala braziliana.

In schimb, Parreira nu a reutinut nici un jucator de la echipele Cruzeiro si Santos, care in aceasta saptamana disputa Copa Libertadores-2004.

Iata cei 22 de jucatori selectionati:

Portari : Dida (AC Milan/Italia), Marcos (Palmeiras)

Fundasi: Cafu (AC Milan), Belletti (Villarreal/Spania), Edmilson (Lyon/Franta), Lucio si Juan ( Bayer Leverkusen /Germania), Roque Junior si Junior (Sienna/Italia), Roberto Carlos (Real Madrid/Spania).

Mijlocasi: Emerson (AS Roma/Italia), Gilberto Silva (Arsenal/Anglia), Julio Baptista (Sevilla/Spania), Kleberson (Manchester United/Anglia), Juninho Paulista (Middlesbrough/Anglia), Juninho

Pernambucano (Lyon/Franta), Ze Roberto (Bayern Munchen/Germania), Kaka (AC Milan/Italia)

Atacanti: Ronaldo (Real Madrid), Ronaldinho (FC Barcelona/Spania), Adriano (AC Milan/Italia), Luiz Fabiano (Sao Paulo)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea