Social

Ronaldinho l-a batut pe Mourinho

O noua seara magica a lui Ronaldinho si Barcelona s-a revansat in fata lui Chelsea. Englezii au recunoscut suprematia sud-americanului in materie de fotbal, iar Rijkaard i-a avertizat ca nu-l pot cumpara.

Dupa o asteptare de un sezon, Barcelona si-a luat revansa in fata lui Chelsea, eliminind echipa londoneza in optimile Ligii Campionilor. 1-1 in returul de pe Nou Camp, un scor suficient catalanilor pentru a merge in sferturi. Meciul a fost asa cum avertizase capitanul Puyol: inchis, cu putine faze de poarta, bazat pe lupta si aparare. Mourinho a facut tot ce a putut sa enerveze, intirziind cu citeva minute bune inceperea partidei, iar la final a refuzat sa se recunoasca invins. Tot ce pot sa spun este ca, in patru meciuri din doua sezoane, nu am vazut-o inca pe Barcelona sa ne invinga cind am jucat 11 la 11. Nu cred ca echipa mai buna a cistigat. Ce o sa facem acum? Ce au facut si ei sezonul trecut, o sa privim sferturile la televizor, a declarat Mourinho, fostul antrenor al lui Porto, tinind sa socheze: Vreau ca Benfica Lisabona sa cistige Liga Campionilor. Ii sustin pentru ca sint un adevarat portughez.

Opera de maestru

Cel mai cistigat din duelurile cu Chelsea, din sezonul acesta si de anul trecut, ramine Ronaldinho. Mijlocasul a oferit o noua reprezentatie, fiind aplaudat si de jurnalistii englezi. Brazilianul-minune l-a eliminat pe Mourinho dupa un nou numar special, a scris The Sun, in timp ce El Mundo Deportivo a exclamat, referindu-se la golul lui Ronaldinho: Opera de maestru!. Chiar si jucatorii londonezi au recunoscut ca brazilianul are o clasa peste orice alt jucator: Nici eu nu am reusit sa il opresc. L-am atacat chiar si cite trei jucatori odata si n-am putut sa-i luam mingea, a declarat John Terry, cel mai bun fundas din Liga Campionilor in sezonul trecut, completat de Frank Lampard: Diferenta dintre Chelsea si Barcelona este Ronaldinho. Evolutia vedetei braziliene i-a dat prilejul lui Frank Rijkaard sa-l ironizeze pe Mourinho: Banii nu sint importanti pentru Ronaldinho. Este foarte multumit la Barcelona. Nu vreau sa critic filosofia lui Chelsea. Asa vad ei fotbalul.

Norocul lui Juventus

Intr-o alta partida, Juventus, cu Adrian Mutu pe teren in ultima jumatate de ora a meciului, a fost la un minut de eliminare, contra lui Werder Bremen . Astfel, dupa ce a fost cel mai bun om al nemtilor, portarul Wiese a scapat mingea in minutul 89, la scor de 1-1, iar Emerson, surprins si el de gafa monumentala, i-a trimis pe torinezi in sferturi. Internationalul roman a fost notat cu sase de agentia Datasport pentru evolutia din aceasta intilnire. In fine, in ultima partida a serii, Villarreal si Glasgow Rangers au terminat la egalitate, 1-1, submarinul galben calificindu-se gratie golurilor mai multe marcate in deplasare. Tragerea la sorti pentru sferturile Ligii Campionilor va avea loc vineri.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea