Social

#denise rifai #Romica Tociu #lacrimi

Romica Tociu a izbucnit in lacrimi in emisiunea lui Denise Rifai: „Prima data in viata cand am ramas fara replica”

Considerat ca fiind unul dintre cei mai buni comedianti din Romania, Romica Tociu a trecut prin momente grele in 2016, atunci cand sosia lui a fost diagnosticata cu cancer la san.

 

Invitat in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, de la Kanal D, actorul a facut undele dezvaluiri mai putin placute pentru el. Mai mult decat atat, Romica Tociu a izbucnic in lacrimi cand a vorbit despre perioada grea din 2016.

„In momentul ala n-a mai contat nimic! Cand afli ca esti bolnav, toate planurile dispar pana aproape de zero! Se intoarce totul asa… nimic nu mai este organic! Incerci sa te aduni si incepi sa inveti cum sa reactionezi! Nicoleta e totul pentru copiii mei, o iubesc enorm si eu. In momentul ala a fost pentru prima data in viata mea cand am ramas fara replica! Eu toata viata mea am avut replica! De data aia n-am stiut cum sa reactionez! Pentru ca nu stiam ce sa spun! Nu fusesem pus niciodata intr-o situatie limita, cum am fost in cazul ei! Am incercat sa ma adun sa fiu tare pentru ea! A fost cea mai groaznica perioada prin care am trecut in viata mea! Si ii multumesc lui Dumnezeu ca e bine si ca lucrurile sunt foarte bune acum! N-avea cum sa i se intample ei, pentru ca e un suflet minunat”, a spus Romica Tociu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea