Social

"Romeo si Julieta" la Sala Palatului

In premiera nationala, pe 9 Mai, scena Salii Palatului va fi imbracata pentru 2 ore, in decorurile originale ale Teatrului Novaya Opera din Moscova, iar balerinii imperiali, vor dansa in opera " Romeo si Julieta " , acompaniati de orchestra in fosa, dirijata de celebrul maestru Valeriy Kritskov.

Desi, cererea este foarte mare, iubitorii dansului clasic, mai pot gasi inca bilete la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Unirea Shopping Center et.2, sau pot face online pe site-urile www.vreaubilet.ro, www.blt.ro, sau www.bilete.ro . Pretul unui bilet este cuprins intre 80 - 230 RON, in functie de categoria de loc.

Baletul Imperial Rus, fondat in anul 1994, de legendara balerina rusa, Maiya Plisetskaya, va putea fi urmarit, pe 9 Mai, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu orele 20:00, intr-o reprezentatie unica.

Este pentru prima data dupa 4 ani, cand in Romania are loc un spectacol de balet , de o asemenea anvergura. Organizatorii, The Agent.ro si VreauBilet.ro au tintit spre cea mai mare companie de balet a lumii.

" Motivul pentru care am decis sa aducem Baletul Imperial Rus in Romania, a venit din dorinta de a arata publicului, ce inseamna un spectacol de balet de calitate, cu decoruri, costume, si coregrafie uimitoare.

De asemenea, consider ca acompaniamentul orchestrei in fosa este esential, atunci cand vorbim despre cea mai dificila opera de balet. Tinand cont de faptul ca in ultima perioada, diverse companii de balet din Rusia au avut reprezentatii in Romania, dar care au lasat publicului un gust amar, noi suntem convinsi ca ne vom ridica la cele mai inalte standarde, in primul rand, datorita nivelului artistic incontestabil al celor mai cunoscuti balerini din lume." - precizeaza organizatorul spectacolului dl. Pepino Popescu.

Aceiasi organizatori, au prezentat iubitorilor de gen, spectacole de balet ce au umplut salile pana la refuz. Este vorba despre Alina Cojocaru & Johan Kobborg in opera "Don Quijote", si "Opera de Stat din Viena".
 
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea