Social

#protectia mediului #romenvirotec # carbon neutru # targ carbon neutru

ROMENVIROTEC - Primul targ carbon neutru din Romania

Maine se deschide la Romexpo primul targ carbon neutru din Romania. Premiera va fi completata de doua conferinte despre importanta protejarii mediului si beneficiile pe care le pot avea actiuni in acest sens asupra mediului de afaceri.

Romexpo, cu sprijinul Carbon Solutions Global Ltd.,  face primii pasi inspre adoptarea unei politici carbon neutre, prin compensarea amprentei de carbon a targului Romenvirotec, ce va avea loc intre 26 si 29 martie 2014, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo. Astfel, la initiativa Romexpo si cu suportul oferit de Carbon Solutions Global, Romenvirotec devine primul targ expozitional carbon neutrudin Romania.

Toate datele compensarii, precum suma emisiilor poluante rezultate in urma targului si proiectul verde sustinut prin aceasta initiativa, vor fi anuntate dupa desfasurarea targului. In urma calculului, Romenvirotec va primi Certificarea ZeroCO2 care atesta neutralitatea targului iar certificatele retrase vor sprijini financiar unul dintre proiectele verzi din portofoliul Carbon Solutions Global Ltd.

Romenvirotec reprezinta cea mai importanta expozitie internationala dedicata protectiei mediului din Romania, fiind un eveniment de referinta pentru toti cei implicati in protejarea mediului inconjurator, care doresc ca Romania sa se alinieze Directivelor UE din domeniu. Vedeti aici mai multe detalii despre targul Romenvirotec.

In cadrul expozitiei, pe 27 si 28 martie, intre orele 16.00 si 18.00, in sala de conferinte 29 din pavilionul C2, Carbon Solutions Global va organiza doua conferinte : „Albastru este noul verde! Reducerea amprentei de carbon: beneficii financiare si de imagine. ”adresat IMM-urilor care doresc sa adopte o politica de carbon neutralitate si”Virtual Power Plant” -  proiect destinat expozantilor si companiilor ce au implementat strategii de eficientizare energetica si doresc sa afla mai multe detalii despre beneficiile financiare si de imagine prin aderarea la acest proiect.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea