Social

#militar ranit afganistan #militar recuperare bucuresti

Romanul ranit in Afganistan, transferat la Bucuresti

Militarul roman Nicolae Paraschiva , ranit pe 3 ianuarie in Afganistan, a fost transferat de la spitalul din Ramstein la Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central "Carol Davila", unde isi va continua recuperarea postoperatorie.

Alaturi de soldatul Dumitru Nicolae Paraschiva, in Spitalul Militar mai este internat si fruntasul Daniel Porumb, ranit in Irak pe 14 aprilie 2007, informeaza NewsIn.

Porumb are nevoie, in prezent, de un dispozitiv special, aparat ce va fi cumparat din Statele Unite prin Asociatia de caritate din Armata Romaniei - "Camarazii".

Totodata, in cadrul discutiilor purtate de secretarul de stat Dan Tataru cu comandantul Spitalului Militar Central, Ioan Sarbu, au fost prezentate probleme de natura organizatorica si administrativa ale institutiei medicale, una dintre acestea fiind realizarea unitatii de asistenta medico-sociala a militarilor grav raniti in teatrele de operatii . 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea