Social

# elclasico #limbafotbaluluibyclear #Clear

Romanul care a urmarit El Clasico, direct din tribuna VIP, alaturi de CLEAR

Fotbal sau martisoare? Cu siguranta intrebarea la care orice barbat ar raspunde imediat.

La fel a facut si castigatorul promotiei CLEAR "Traieste experienta ElClasico!", domnul Vasile Nastase, care a avut ocazia fix de ziua Martisorului sa urmareasca in direct din tribuna exclusivista VIP a stadionului Santiago Bernabeu marele derby El Clasico dintre Real Madrid - Barcelona.

Pe 1 martie, impartasind emotiile meciului cu zeci de mii de spectatori, a trait o experienta cu adevarat fantastica pe stadion, ce ar impresiona cu siguranta pe oricine, pasionat de fotbal sau nu. Sustinator al Barcelonei, a fost pentru prima data cand a urmarit in direct din teren jucatorii preferati. Momentul a fost cu atat mai grandios, cu cat s-a intamplat intr-un derby El Clasico, impotriva rivalilor de la Real Madrid, pe stadionul despre care se spune ca in trei ani va deveni cel mai modern si mai spectaculos stadion din lume.

Experienta la Madrid a fost una completa, pe langa biletele VIP la meci, domnul Nastase s-a bucurat de transport dus-intors pentru doua persoane pe ruta Bucuresti-Madrid si cazare pentru doua nopti cu mic dejun.

CLEAR, sampon anti-matreata si partener oficial La Liga Santander din Spania, a desfasurat in perioada 01.11.2019 – 15.12.2019 promotia „Traieste experienta ElClasico!”. Pe langa cele doua bilete VIP pentru doua persoane (castigatorul si un insotitor major) de acces la meciul de fotbal El Clasico dintre Real Madrid si Barcelona (transport si cazare incluse), promotia a mai avut ca alte premii 100 de tricouri CLEAR si 200 de mingi de fotbal. Conditia de participare a fost cumpararea, pe durata campaniei, a unui sampon anti-matreata CLEAR si inscrierea bonului fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro.

samponul CLEAR lupta eficient impotriva matretii*, pentru un par curat, fara matreata** si o senzatie de prospetime pentru mai mult timp.

Fii cu ochii pe CLEAR, urmareste promotiile viitoare si poti castiga si tu experienta El Clasico!

#limbafotbaluluibyclear #elclasico #clear

*Ajuta la restaurarea functiei de protectie a pielii capului

**Rezistenta impotriva cauzei principale a aparitiei matretii prin utilizare regulata, fara matreata vizibila

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea