Social

#servicii #asigurare de sanatate #casco #romani # asigurare de tip casco

Romanii vor avea asigurari de sanatate tip "Casco"

Romanii vor avea asigurare de baza la sanatate si una suplimentara, in functie de serviciile pe care le solicita.

"Va fi ca la asigurarile la masina. Va exista o asigurare obligatorie , care oferă niste servicii de baza si o asigurare full-option, pentru cei care mai doresc ceva in plus. Pachetul minim ofera atat, dacă iti convine, bine, daca nu, mai dai 5 lei in plus si iti mai dau si stomatologie , si chirurgie etc. Insa acele servicii vor fi garantate, nu ca acum, cand ti se promit multe, dar, daca te duci in spital nu ti se da nimic", a declarat pentru evz.ro Virgil Paunescu (foto), consilier prezidential pe probleme de sanatate.

"Casele vor alerga dupa asigurati, nu asiguraţii dupa case. Cu cat vor atrage mai multi asigurati, cu atat vor primi mai multi bani de la CNAS . Asiguratorii se vor bate pe pacienţi sanatosi, pentru ca nu consuma mult, dar nu vor putea refuza nici pacientii bolnavi care consuma mai mult, pentru ca nu va permite legea. Dar ei isi vor amortiza cheltuielile cu banii ramasi de la cei sanatosi, care nu consuma toate serviciile", a adaugat Paunescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea