INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Romanii vor apela la servicii de consiliere in cariera peste cinci ani

Businessul de consiliere in cariera este in acelasi stadiu ca acum doi ani, perioada in care a fost initiat, intrucat structura cererii de pe piata nu s-a modificat foarte mult. In Romania, oamenii nu constien­tizeaza inca nevoia de a-si alege un obiectiv, de a investi in sine, spune Eduard Radu, consultant in dezvoltarea carierei in cadrul firmei Acceder. ”In cinci ani de acum inainte, consilierea in cariera va deveni un Business sustenabil in Romania. In prezent, interesul romanilor pentru dezvoltarea personala este inca relativ scazut”, a declarat pentru Business Standard Eduard Radu. Acesta nu a putut sa ofere o evaluare a pietei locale de profil, spunand ca aceasta este “mult prea mica” in acest moment. De exemplu, in Canada, elevii de liceu sunt obligati sa isi aleaga curriculum-ul si sa isi aleaga calea profesionala pe care trebuie sa o urmeze. De fapt, problema principala pentru acest busi­ ness in Romania este faptul ca puterea pe piata muncii este de partea angajatilor in contextul actual al economiei. (continuarea in Business Standard )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea