Social

#zbor #telefon mobil #bone #internet #calatorii cu avionul #bilet electronic

Romanii viseaza la bone si sisteme de divertisment in timpul calatoriilor cu avionul

Romanii si-ar dori ca in calatoriile de scurta durata cu avionul sa aiba o vedere panoramica, sa existe bone care sa le supravegheze copiii sau ca aeronava sa fie dotata cu sisteme de divertisment 3D, arata rezultatele unui studiu recent, realizat de compania aeriana British Airways.

Astfel, 63% din romani isi doresc ca in timpul calatoriei cu avionul sa poata naviga pe internet, 37% sa isi foloseasca telefoanele mobile in timpul zborului, 29% vor sa citeasca reviste in format electronic, 25% si-ar dori sa aiba o vedere panoramica. 20% din romani viseaza sa beneficieze de un sistem de divertisment 3D, iar 15% ar dori ca in avion sa existe bone si o zona special amenajata pentru copii.

De asemenea, in ceea ce priveste inovatiile tehnologice, una dintre cele mai apreciate este check-in-ul online, care a fost votat de catre 51% drept cea mai eficienta inovatie de la bordul avioanelor.

In schimb, 23% din romani cred ca biletul electronic este cea mai utila inovatie tehnologica. Totodata, in topul preferintelor romanilor in ceea ce priveste serviciile companiilor aeriene se mai numara si optiunea de a alege locul in avion (14%), biletul de imbarcare de pe telefonul mobil (8%) si check-in-ul automat la chioscurile special amenajate (5%).


Sursa foto: turism.bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea