Social

#romani #televizor #reality show #programe de divertisment

Romanii, recordmeni la timpul petrecut in fata televizorului

Romanii detin recordul european in ceea ce priveste timpul petrecut in fata televizorului, arata un nou studiu, "Un an de televiziune in lume 2012", realizat de compania franceza media Mediametrie.

Conform studiului, un roman petrece 5 ore si 30 de minute pe zi in fata televizorului, un record pentru Europa, tinand cont ca telespectatorii din alte tari au petrecut, in medie, 3 ore si 17 minute in fata televizoarelor.

Expertii spun ca acest fapt se datoreaza continului media din ce in ce mai bogat, noilor strategii sociale si programelor de divertisment de genul reality-show contribuind la consumul din ce in ce mai mare de televiziune din intreaga lume.

In Europa, fata de anul 2011, timpul petrecut in fata televizorului a crescut cu 7 minute in 2012, ajungand la o medie de 3 ore si 55 de minute.

Astfel, in Grecia, perioada medie petrecuta in fata televizorului a crescut cu 5 minute, adica la 4 ore si 6 minute zilnic, in timp ce in Italia s-a inregistrat o crestere de 2 minute, ajungandu-se la 4 ore si 14 minute.

Cel mai vizionat gen de emisiune in 2012 au fost emisiunile de divertisment, care au reprezentat 41% din programele care au inregistrat cea mai mare audienta.

Sursa foto: www.financiarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea