Social

#top petreceri # petrecere revelion #petrecere anul nou

Romanii, printre cei mai petrecareti din lume. Iata topul

Un studiu realizat de compania Jawbone - producator de bratari pentru fitness - arata ca romanilor le place sa petreaca pana in zori in noaptea dintre ani.

Românii petrec în medie în noaptea de Revelion până la ora 3.55. Astfel, la miezul nopţii, 96,8% din populaţia României se află în toiul petrecerii pentru a marca noul an, potrivit cifrelor publicate pe blogul Jawbone.

Pe de altă parte, ruşii petrec în noaptea dintre ani până la ora 3.36, iar locuitorii Ucrainei se distrează de Revelion, în medie, până la ora 3.26.

De asemenea, ora medie la care merg la culcare locuitorii din Kiev (Ucraina), Buenos Aires (Argentina) şi Madrid (Spania) este 3.00. Următoarele poziţii în top sunt ocupate de Santiago, Barcelona, Varşovia, Mexico City şi Paris.

Locuitorii oraşelor din Marea Britanie nu sunt foarte petrecăreţi, ora medie la care merg la culcare fiind 1.38, această ţară situându-se pe locul 39 în top. În schimb, irlandezii petrec mai mult, aceştia mergând la culcare abia după ora 1.59.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea