Social

#flori #biciclete #black friday # oferte black friday #remodelare corporala

Romanii, in febra Black Friday: 3 oferte inedite

Pentru anul acesta, de Black Friday, specialistii sunt de parere ca intentia de cumparare in tara noastra va fi in crestere cu 75%, in conditiile in care romanii si-au manifestat deja interesul pentru achizitia de electrocasnice mici, haine, televizoare, telefoane mobile si incaltaminte, dar si ca urmare a ofertei de piata bogate. Produselor cu care suntem deja obisnuiti sa le gasim la preturi mai mici li se adauga anul acesta si unele oferte inedite.

Black Flowers

In 2013, pentru designerii unei florarii online, Black Friday este sinonim cu Black Flowers! Mai exact, designerii din echipa Floria.ro creeaza 11 buchete spectaculoase de 29 cale negre, ce vor fi reduse cu 57%. In acest mod, ziua de 29.11.2013, cunoscuta drept Black Friday, poate deveni una memorabila pentru femeile din Bucuresti care nu vor primi cadou electrocasnice, ci un buchet splendid din cele mai elegante si rare flori.


Remodelarea siluetei cu discount de 30%

Doamnele s-ar putea sa aprecieze si mai mult Black Friday, caci in aceasta zi de reduceri, nu doar ca vor face cumparaturile mult dorite la preturi mai mici, ci isi vor putea remodela silueta cu bani putini. Unul dintre saloanele care le ofera o femeilor o astfel de bucurie de Black Friday este Centrul de Slabire Betty Blue din Capitala. Salonul propune chiar doua zile de reduceri. Primul Black Friday va avea loc chiar vinerea aceasta, 22 noiembrie, intre orele 08.00 si 21.00, cand doamnele interesate vor beneficia de un discount de 30% la toate abonamentele Happy Hours!

Valabilitatea acestora este de 3 luni de la achizitionare, ceea ce inseamna ca abonamentele de slabire, anticelulita si antivergeturi pot fi folosite si dupa sarbatori, chiar in primavara!

Al doilea Black Friday propus de Centrul de Slabire Betty Blue este vineri, pe 29 noiembrie, cand toate abonamentele standard vor putea fi achizitionate cu un discount de 30%!

Biciclete reduse cu 60%

O alta oferta, de data aceasta mai mult pentru barbati, vine din partea Veloteca, care isi asteapta clientii in Vinerea Neagra sa bea un vin negru fiert sau doar o cafea neagra, in timp ce-si aleg si cumpara bicicleta mult visata.

Veloteca a pregatit o lista de peste 100 de biciclete din categoriile mountain bike, cross si trekking, pliabile si cursiere de la Merida, Cross, Brompton, Pashley, Tern, Dahon, Specialized cu reduceri de pana la 60%.

Cei interesati ca pot sa faca chiar o rezervare pentru bicicleta sau echipamentul dorit prin plata unui avans de 100 de lei. Restul de plata va fi achitat in ziua de 29, si bicicleta sau echipamentul va intra in posesia celei sau celui care s-a organizat din timp. In plus, prin comanda online, clientul poate beneficia de livrare la domiciliu.

Peste 400.000 de romani vor cumpara produse de la retaileri online in ziua campaniei de reduceri Black Friday, iar valoarea tranzactiilor va depasi 40 milioane de euro, a estimat PayU Romania.

Sursa foto:guardianlv.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea