Social

#contraceptie #prezervativ # sex protejat

Romanii folosesc un prezervativ pe an

Romanii folosesc, in medie , doar un singur prezervativ pe an, se arata intr-un studiu recent, realizat de Reckitt Benckiser, detinatorul brandului Durex.

Prin comparatie, romanii folosesc prezervativul de doua ori mai putin decat ungurii si de sapte ori sub media locuitorior din Marea Britanie.

In anul 2010, se mai arata in raport, s-au vandut 21,6 milioane de prezervative , cu 10 procente mai putin decat in anul precedent. Totusi, reprezentantii Durex preconizeaza pentru acest an o crestere cu aproape 9% a vanzarilor de prezervative, ajungand astfel la 23,5 milioane de bucati.

Slaba este si piata lubrifiantilor sexuali in Romania, inregistrand 167.000 de unitati vandute anul trecut, care au insumat 2,3 milioane de lei.

Acelasi studiu mai sugereaza faptul ca barbatii romani spun ca au avut, in medie, 17 partenere de sex, in timp ce femeile din Romania sustin ca au avut, in medie, doar sase parteneri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea