Social

#fentare stat # teste gratuite coronavirus #inselatorie #romani

Romanii fenteaza statul pentru a-si face teste gratuite impotriva coronavirusului

Multi romani apeleaza la siretlicuri pentru a-si face teste gratuite de depistare a coronavirusului, desi nu au simptome. Cei mai multi fac testul pentru a putea pleca in vacanta.

 

Testele gratuite sunt destinate exclusiv bolnavilor de coronavirus, a rudelor acestora si celor care au simptome sau au intrat in contact cu o persoana bolnava. Cu toate acestea, romanii care se pregatesc sa plece in vacanta in strainatate mint ca au simptome specifice coronavirusului pentru a fi testati gratuit.

Acestia se prezinta la un spital de urgenta si spun ca nu mai au gust si miros, simptome pe care medicii nu le pot verifica efectiv, dar care sunt atribuite infectarii cu noul coronavirus.

Doar in Vrancea s-au prezentat intr-o singura zi 50 de persoane pentru a-si face testul gratuit, fara a fi bolnavi. Directorul de la spitatul din Vrancea acuza faptul ca sunt unii localnici care apeleaza la aceasta metoda vicleana, si asta pentru ca, pe de o parte reusesc sa isi faca in mod gratuit testul pentru COVID-19 iar, pe de alta parte, nu stau foarte mult timp in izolare, potrivit realitatea.net. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea