Social

# ambasador marea britanie #declaratii romani #jeremy clarkson

Romanii, din nou luati peste picior de o vedeta internationala! Reactia ambasadorului in Marea Britanie

Realizatorul de emisiuni auto Jeremy Clarkson a ironizat romanii in cea mai recenta emisiune a sa. Desi este cunoscut pentru extravagantele sale verbale, oficialii romani au taxat imediat declaratia britanicului.

El a adus in platoul emisiunii o masina realizata dintr-o fosa septica si s-a prefacut ca o manevreaza cu ajutorul telefonului mobil. De fapt, in interiorul masinii se afla un barbat care pedala, arata Daily Star. "Oh Doamne. E un om acolo", a spus Richard Hammond, iar Jeremy Clarkson a spus ca barbatul este un roman. "Eu dau locuri de munca noilor veniti in tara", a spus el, adaugand ca atfel le reda demnitatea romanilor.

Clarkson si-a incheiat momentul spunand: "Inginerie britanica, doamnelor si domnilor, cu piese romanesti". Gestul prezentatorului a fost taxat de ambasadorul roman in Marea Britanie, Dan Mihalache, care a postat imediat pe contul sau oficial de Facebook o reactie.

"Un nou caz al unui individ care recurge la stereotipuri fascistoide, din dorinta de a obtine audienta. Se pare ca Jeremy Clarkson nu a invatat nimic din anul pe care l-a petrecut pe tusa si revine in forta cu acelasi comportament. Pentru unii experienta nu echivaleaza cu acumularea de intelepciune. Dar, daca putem sa intelegem frustrarile personale ale unora, nu mai putem intelege cand astfel de comportamente sunt tolerate de redactori si de public", a scris Dan Mihalache pe Facebook. Acesta a mai precizat ca va trimite o scrisoare oficiala de protest postului care a difuzat emisiunea. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea