Social

Romanii cu bilete nu vor avea nevoie de viza la finala Champions League

Romanii care vor dori sa ia parte la finala Ligii Campionilor intre Manchester United si Chelsea Londra , de la Moscova, nu vor avea nevoie de viza daca au bilet la meci.

Ministerul de Externe informeaza intr-un comunicat citat de agentia de presa NewsIn, ca romanii care vor face deplasarea la Moscova pe 21 mai, vor avea nevoie doar de pasaport si de biletul la meci.

Potrivit aceluiasi cumunicat, persoanele care au bilet in format electonic sau copie dupa original, nu vor fi exceptate de la obligativitatea vizei de intrare in Federatia Rusa . De viza mai au nevoie si membri echipajelor care vor transporta suporteri la eveniment.

Informatiile in cea ce priveste acestei hotarari au fost cumunicate Ministerului Afacerilor Externe de catre ambasada Rusiei la Bucuresti, ca urmare a lui decret semnat de Dmitri Medvedev, presedintele rus, informeaza NewIn.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea