Social

#parlamentar paranormal vindeca

Romanii au trimis in Parlament un paranormal

Unul dintre noii parlamentari, deputatul PD-L Stefan Seremi, sustine ca are puteri paranormale si poate alunga boala doar cu mana, fara interventii chirurgicale.

Pedelistul nu stie daca s-a nascut sau nu cu respectiva putere de vindecare . El spune ca a descoperit in urma cu ceva ani ca poate transmite o bioenergie vindecatoare, informeaza Interesul Public.

Insa, pe langa capacitatile sale paranormale, Seremi s-a pus serios cu burta pe carte in ceea ce priveste vindecarea la distanta. El a facut mai multe cursuri de radiestezie si a mai studiat si modalitatea de a canaliza energia acolo unde este nevoie.

Pe cei care nu cred in capacitatea sa de vindecare, printre care si unii medici, deputatul PD-L de Bihor spune ca a reusit sa-i convinga pana la urma. Acesta a avut o pacienta cu niste chisturi ovariene. Dupa numai doua saptamani de tratament cu bioenergia lui Seremi, pacienta sa a verificat la ecograf daca iau disparut chisturile.

Desi de cele mai multe ori are solutii bioenergetice pentru tot felul de boli, Seremi mai da si gres. Acesta recunoaste ca energia pe care o transmite nu poate vindeca intotdeauna, din varii motive. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea