Social

#meci #fotbal #franta #romania #calificare

Romanii au fost furati la Paris. Francezii au deschis scorul din ofsaid!

Nationala de fotbal a Romaniei ramane fara victorie dupa trei meciuri jucate in preliminariile Euro 2012 . Tricolorii au fost dominati pe Stade de France, de nationala cocosului galic, dar au pierdut ca urmare a unei greseli de arbitraj. Golurile victoriei francezilor au fost marcate de Remy si Gourcuff. Scorul final al meciului franta - Romania a fost 2-0.

Tricolorii se poticnesc in drumul spre Euro 2012 si merg din egal in infrangere . La Paris au pierdut primul meci din actuala campanie de calificare, dar raman fara victorie dupa trei partide si in clasament sunt despartiti doar de un punct de ultima clasata, Luxemburg.

Romania a fost invinsa cu scorul de 0-2 pe Stade de France, in al treilea meci pe care l-a jucat in grupa D a preliminariilor pentru Euro 2012, dar francezii au deschis scorul din ofsaid. A fost a patra intalnire disputata in ultimii doi ani intre nationalele Frantei si Romaniei, dar cu siguranta cea mai pasionanta. Ocaziile au fost foarte numeroase, in prima repriza doar la poarta lui Pantilimon . Era minutul 19 cand Malouda a scuturat plasa, insa pe exterior.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea