Social

Romania va intalni India in Cupa Davis

Echipa Romaniei va intalni India in Cupa Davis, dupa ce astazi, 16 aprilie, au avut loc, la Londra, tragerile la sorti pentru meciul care poate sa mentina echipa tarii noastre in Grupa Mondiala .

Partida dintre reprezentativele Romaniei si Indiei va avea loc intre 19 si 21 septembrie 2008 pe arenele BNR din Bucuresti.

“E cum nu se poate mai bine! Cu India pe zgura si la noi acasa e cea mai buna varianta”, a declarat incantat Andrei Pavel la aflarea vestii.

Adversarii nostri nu au niciun jucator in top 100 ATP, dar au doi reprezentanti de marca  la dublu: Leander Paes (locul 24 ATP la dublu) si Mahesh Bhupathi (13 ATP in acelasi clasament).

Romania a mai intalnit India in Cupa Davis de trei ori pana acum, palmaresul la general este 2-1 pentru noi. Ultima data cele doua echipe au jucat in 1971 cand reprezentativa noastra formata din Ilie Nastase si Ion Tiriac au castigat la New Delhi, in capitala Indiei, cu scorul de 4-1.

La Londra au mai avut loc urmatoarele trageri la sorti:

Chile – Australia

Marea Britanie – Austriei

Elvetia – Belgia

Croatia – Brazilia

Israel – Peru

Olanda - Coreea de Sud

Slovacia - Serbia.

Regulamentul tragerilor la sorti spune ca prima echipa extrasa din urma este si gazda meciului de baraj din Cupa Davis.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea