Social

# revenirea la normalitate # eliminare restrictii #normalitate #pandemie #romania

Romania, tot mai aproape de a reveni la normalitatea de dinainte de pandemie. Cand se elimina restrictiile

Dupa doi ani grei, de restrictii, Romania se pregateste sa revina la normalitate. In aceasta saptamana autoritatile se pregatesc pentru a elimina, treptat restrictiile.

Autoritatile pregatesc revenirea la normalitate si eliminarea certificatului Covid, dar si a obligativitatii de a purta masca de protectie. In plus, de vorbeste tot mai des despre ridicarea starii de alerta.

„Ridicarea starii de alerta va duce si la ridicarea majoritatii restrictiilor. Masca nu este neaparat o restrictie, este o metoda de protectie si chiar daca ea, din punct de vedere al obligativitatii va disparea, sigur ca in interior, in spatii aglomerate, cel putin pentru o perioada de timp vom recomanda utilizarea ei in continuare, fara sa fie o obligatie”, a precizat ministrul Sanatatii, alexandru Rafila, pentru realitatea.net.

Alexandru Rafila a mai precizat ca sustine, in continuare, vaccinarea populatiei, in special a persoanelor vulnerabile. Acesta a precizat ca rata mica de vaccinare a Romaniei, in comparatie cu alte state europene, s-a resimtit la numarul de persoane internate, dar mai ales a numarului mare de pacienti in stare grava, care au avut si au nevoie de internre la ATI. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea