Social

#risc atentate #Romania atentate #amenintare terorista #atentate

Romania, tinta pentru teroristi! Uite unde ar putea avea loc atentate

Atentatele teroriste din marile capitale ale lumii din ultimii ani ne dau fiori reci, iar fostul sef al SRI, George Maior, sustine ca avem motive tot mai multe sa ne temem, intrucat si tara noastra poate fi o tinta. Zonele aglomerate precum metroul, sustine Maior, sunt cele mai expuse.

"Am fost feriti pana acum, si serviciul a avut un rol important in a preveni o catastrofa, de aceea sunt incantat ca in timpul mandatului meu nu s-a intamplat un asemenea eveniment. Totdeauna au existat pericole si riscuri, a crescut aceasta amenintare si trebuie sa fim vigilenti", a declarat George Maior la Pro TV.

El spune ca amenintarea terorista la adresa Romaniei a crescut, iar in opinia sa, in cazul in care ar exista un atentat in tara noastra, teroristii ar putea lovi "intr-un spatiu aglomerat, metrou, de pilda, in anumite institutii chiar - ambasade cu relevanta".

"Vorbim strict ipotetic, pe baza vechilor practici ale terorismului. Ati vazut, in Bulgaria in aeroportul din Burgas. E o problema mare de tot pentru securitatea nationala a Bulgariei", a mai spus fostul sef al SRI.

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea