Social

#oameni blocati #nameti #drumuri blocate #torenti #romania #zapada

Romania, sub zapada! Drumuri blocate, oameni inzapeziti!

Iarna a luat, din nou, autoritatile prin surprindere! Zapada cazuta in ultimele zile a dus la blocarea mai multor drumuri din Romania. Mai multi Localnici din Suceava sunt blocati sub torenti.

Incepand de luni dimineata, traficul pe DN7A, in judetele Hunedoara si Vâlcea, este blocat din cauza zapezii si a unor arbori cazuti pe partea carosabila. De asemenea, traficul este intrerupt pe tronsonul Voineasa – Jiet, intre kilometrii 40 si 91+200 de metri.

Probleme rutiere sunt si in judetul Maramures. Pe DN1C, in zona Mesteacan s-a format polei. Momentan autoritatile actioneaza cu material antiderapant.

Pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta, intre kilometrii 65 si 105, pe tronsonul Lehliu-Gara – Drajna, in zona podurilor, carosabilul usor umed tinde sa inghete. Din acest motiv, politistii recomanda soferilor sa reduca viteza, scrie libertatea.ro.

In judetul Suceava se circula foarte greu, din cauza zapezii si a poleiului. Zapada adusa pe sosele de vantul puternic i-a pus in pericol pe soferi, care s-au simtit ca pe patinoar.

In comuna Marginea, din judetul Suceava, oamenii sunt blocati in case, din cauza troienelor de zapada si se plâng ca nu isi pot duce copiii la scoala.

Sursa foto: reporterntv.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea