Social

#viituri Valcea #viituri Romania #vremea #valcea

Romania, sub ape! Zeci de familii, izolate

Viiturile au facut prapad in tara! in Valcea, zeci de familii au ramas izolate, iar in Prahova, la Doftana, mai mulţi oameni au fost surprinsi de puhoaie cand incercau sa traverseze un rau. in Mehedinţi, o cladire a luat foc dupa ce a fost lovita de fulger, informeaza Romania TV.


In comuna Milcoiu din judeţul Valcea, un sat intreg a foat afectat dupa ce o viitura a lovit localitatea, iar 28 de familii au ramas izolate.

Dezastru este si in Prahova. Pompierii au fost nevoiţi sa intervina la Doftana, dupa ce mai mulţi oameni si caii lor au fost surprinsi de puhoaie cand incercau sa traverseze un rau.

Oamenii au reusit sa iasa singuri, insa animalele au avut nevoie de ajutorul pompierilor.

"Animalele au ramas surprinse la jumatatea apei. Am echipat un salvator in mod corespunzator, iar acesta a acţionat pentru evacuarea pe rand a celor doua animale", au declarat pompierii.

si in Mehedinţi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru o cladire care a luat foc dupa ce a fost lovita de fulger. Iar la munte, la altitudini mari, ninge iar ca in plina iarna.

Meteorologii au anuntat temperaturi scazute si bruma, valabila pana joi dimineata. Vom avea vreme foarte rece pentru aceasta data; iar miercuri noapte se va forma bruma.

Miercuri, ploile se mai domolesc; dar vremea va fi neobisnuit de rece pentru aceasta perioada. In prima parte a zilei o sa ploua pe arii restranse in est in sud-est si in centru.

Maximele pleaca de la 9 grade in depresiuni si se opresc pe la 19 grade in Oltenia.

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro. 


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea