Social

#teledon #sinistrati #inundatii #andreea marin banica #mihai tatulici

Romania prinde radacini - teledon pentru ajutorarea sinistratilor!

Realitatea TV si UNICEF Romania , cu sprijinul Romtelecom si Romsilva vor organiza astazi un teledon pentru a ajuta victimele inundatiilor din Maramures si din nordul Moldovei .

Teledonul face parte din campania umanitara "Romania prinde radacini" si va fi prezentat de Mihai Tatulici si Andreea Marin Banica, Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF. Sub sloganul "Copiii sadesc viitorul", campania are ca scop principal imbunatatirea conditiilor de trai ale sinistratilor din Maramures si nordul Moldovei afectati de viiturile din ultimele zile. Realitatea TV isi propune sa ajute la refacerea zonelor afectate de inundatii prin plantarea de copaci.

UNICEF Romania pune la dispozitia celor care vor sa ajute victimele inundatiilor din nordul Moldovei si Maramures un cont in care puteti face donatii in bani .

Contul este RO10BRDE450SV43465564500 deschis la BRD Societe Generale.

Teledonul va avea loc astazi, la Hotelul Hilton - Sala Diplomat, intre orele 20.00 si 24.00 si va fi transmis in direct de catre Realitatea TV. La teledonul organizat de Realitatea TV va lua parte reprezentantul UNICEF Romania, Edmond McLoughney. Alaturi de acesta vor mai participa la teledon si sportivele Andreea Raducan si Gabriela Szabo, regizorul Sergiu Nicolaescu, artistii Johnny Raducanu, Nicola, Tudor Chirila si Zoli (Sistem), dar si echipa de prezentatori si moderatori Realitatea TV.

Odata cu acest teledon, Realitatea TV initiaza si o actiune de impadurire a zonelor afectate de viituri. Sub sloganul "Copiii sadesc viitorul" vor fi plantati un milion de arbusti donati de Romsilva, cu scopul de a preveni, in viitor, producerea unor inundatii similare.

"Noi ne-am gandit sa ne dam o mana de ajutor, noua tuturor, pentru viitor, iar un milion de arbusti plantati inseamna un ajutor pentru cateva generatii", a declarat Mihai Tatulici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea