Social

#romania #handbal

Romania, locul 5 la handbal

Nationala de handbal a Romaniei s-a impus, sambata, in fata selectionatei Croatiei, scor 36-33, dupa prelungiri, in cadrul meciului pentru locurile 5-6 la Campionatul European din Macedonia.

Pentru Romania au marcat: Carmen Amariei (7), Adina Meirosu (6), Oana Manea (5), Melinda Geiger (5), Cristina Neagu (4), Camelia Balint (3), Ardean (2), Narcisa Lecusanu (2), Daniela Crap (1), Florina Barsan (1).

Partida a inceput cu golul lui Manea din minutul 2, dar croatele au venit in avantaj in minutul 5, scor 1-2, insa imediat aceeasi Manea a punctat pentru egalare, scor 2-2, in minutul 6. Romancele au avut avantaj de un gol prin reusita Cameliei Balint, dar in minutul 9 croatele au egalat. Melinda Geiger s-a dovedit a fi intr-o zi buna si a sutat puternic pentru 5-4, in acelasi minut. In urmatoarele doua minute, tricolorele s-au distanta la doua goluri, prin Manea si Lecusanu, iar in minutulul 12 scor era 8-6. Aceeasi Melinda Geiger a reusit din nou sa puncteze si sa mareasca avantajul la trei goluri, in minutul 14, scor 9-6. Golul Narcisei Lecusanu din minutul 15 a stabilit si cea mai mare diferenta a reprizei de patru goluri, scor 10-6.

Din pacate pentru romance au urmat aproximativ patru minute in care nu s-a marcat, tocmai in minutul 19 Manea reusind sa puncteze, scor 11-9. In final reprizei, romancele s-au vazut egalate in minutul 29, dar Geiger si Amariei au punctat in ultimele secunde si au stabilit scorul la pauza, 17-15.

Continuarea in Realitatea TV

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea