Social

#ce macedonia #romania hanbal feminin #bogdan predescu

Romania, la un pas de semifinale

Articol scris de Lupta pentru semifinalele Campionatului European de handbal din Macedonia ramane deschisa in grupa I principala de la Ohrid, acolo unde Romania va intalni joi selectionata Norvegiei in ultimul joc din runda finala (ora 21.15).

Danemarca ne-a ajutat miercuri, reusind sa invinga intr-un meci foarte greu Spania (scor 26-23), formatie care reprezinta un pericol pentru noi in duelul pentru semifinale .

Totul se va lamuri insa in runda de joi cand Ungaria trebuie sa castige in fata Spaniei pentru a spera la locul 3 in grupa si implicit la meciul pentru locurile 5-6, rezultat care ne-ar oferi noua calificarea in semifinale, inaintea meciului cu Norvegia.

Romania a revenit intre timp la succesele care au consacrat-o la aceste europene, depasind clar nationala Ucrainei, dupa un joc cu doua reprize distincte. In prima parte a meciului, formatia noastra a evoluat bine in atac insa nu a mai reusit acceasi aparare atenta din jocurile din grupa preliminara, iar la pauza Ucraina se afla in avantaj cu 18-17. Dupa pauza, natioanala tricolora a intrat mai motivata in teren, a trecut in avantaj si s-a distantat pe tabela de marcaj, pana la 33-26 in minutul 50. A fost momentul in care antrenorul Radu Voina a inceput sa ruleze intreg lotul pentru a mobiliza toate fetele la miza competitiei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea