Social

#romania #israel #infrangere

Romania, invinsa de Israel cu 0-2 in primul meci din 2010

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a pierdut prima partida a anului, tricolorii fiind invinsi intr-un meci amical de reprezentativa Israelului, cu scorul de 0-2. 

Intalnirea a fost dominata la inceput de romani, insa ocaziile mari au lipsit. Oaspetii au echilibrat jocul, cu trecerea timpului, meciul devenind treptat unul de uzura, purtat mai mult la mijlocul terenului.

Israelul a dat lovitura in finalul primei parti, vedeta Benayoun trecand in viteza prin defensiva noastra, jucatorul lui Liverpool invingand-l pe Costel Pantilimon .

Elevii lui Lucescu au inceput in forta repriza a doua, Ciprian Marica ratand o ocazie monumentala in minutul 47. Varful lui Stuttgart a sutat insa intr-un adversar, de la doi metri de linia portii.

Selectionerul si-a pierdut rabdarea si a inlocuit intreaga linie ofensiva, Gigel Bucur, Marius Niculae , Ciprian Deac sau Andrei Cristea fiind trimisi treptat pe gazon pentru a forta macar egalarea.

Tot oaspetii au fost insa cei care au marcat, in final. Mihaita Nesu a comis o imprudenta in propriul careu, arbitrul a aratat punctul de la 11 metri, iar barda a transformat fara probleme. Israelul putea avea chiar un avantaj de 3 goluri, insa Pantilimon a intervenit in extremis la o lovitura libera deviata de zid.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea