Social

#coronavirus #romania

Romania, in zona galbena cu peste 500 de cazuri de coronavirus

Romania a intrat de azi in “zona galbena”, pe harta mondiala de Coronavirus, ajungand la 576  de cazuri de coronavirus confirmate.

 

Potrivit Grupului de Comunicare Strategica, pana luni, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 576 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Cei care vin din tari care au peste 500 de cazuri confirmate de infectie cu noul coronavirus trebuie sa stea in izolare timp de 14 zile.

Pe site-ul INSP a fost publicata lista actualizata cu aceste tari: Arabia Saudita, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Cehia, Chile, Coreea de Sud - partea tarii unde nu este instituita carantina, Danemarca, Ecuador, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Indonezia, Irlanda, Islanda, Israel, Japonia, Marea Britanie, Malaezia, Norvegia, Olanda, Pakistan, Polonia, Portugalia, Republica Populara Chineza - zona in care nu este instituita carantina, Spania, Statele Unite ale Americii, Suedia si Turcia.

Statele care sunt marcate ca ''zone rosii'' si pentru care se impune carantina sunt: Republica Populara Chineza - regiunea Hubei, Italia - intreaga tara, Coreea de Sud - Daegu (oras) si Cheongdo (judet) si Iran - intreaga tara.

Sursa: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea