Social

Romania, in topul destinatiilor

hoteluri din Franta, iar hotelurile Das Kranzbach (Garmisch-Partenkirchen) si Charles Hotel (MŸnchen) sunt cele mai bune hoteluri din Germania.

 

hotel ToscanaO vacanta in Grecia se va transforma intr-un vis devenit realitate daca va veti caza in hotelurile Grecotel Amirandes (Creta), Mykonos Grace Hotel (Mykonos), Andronis Luxury Suites (Oia, Santorini) si Mystique (Oia, Santorini), in timp ce o vacanta in Italia se va transforma intr-un vis devenit realitate daca va veti caza in hotelurile Residenza 100 Torri (Ascoli Piceno), Falconara Charming House & Resort (Butera, Sicily), J.K. Place Capri, (Marina Grande, Capri), Il Borgo at Castello Banfi (Montalcino), Villa Laetitia (Roma), Ca' Sagredo Hotel (Venetia) si Palazzo Barbarigo (Venetia).

 

Ungaria se poate mandri cu hotelul Lanchid 19 (Budapesta), Olanda se poate mandri cu hotelul Grand Hotel Amarath Amsterdam (Amsterdam), Elvetia se poate mandri cu hotelul Le Richemond (Geneva), iar Irlanda se poate mandri cu hotelurile Lisloughrey Lodge (Cong, tinutul Mayo), Sol’s Lough Eske Castle (Donegal Town, tinutul Donegal) si Ritz-Carlton Powerscourt (Enniskerry , tinutul Wicklow). Hotelul Quinta da Romaneira (Pedroso) este cel mai cautat hotel din Potugalia, in vreme ce hotelurile Ferrero (Bocairent), Hospes Palacio del Bail’o (Cordoba), Iturregi (Getaria), Claude Marbella (Marbella), L'Avenida Hotel (Port de S—ller, Mallorca), Corral del Rey (Sevilla), si Valdepalacios (Torrico) sunt cele mai cautate hoteluri din Spania.

 

Cele mai bune hoteluri din Australia si Noua Zeelanda

 

In cazul in care va veti caza la hotelul Emporium din Brisbane sau la hotelul Qualia din Hamilton Island, o simpla vizita in Australia poate deveni un concediu cu totul si cu totul deosebit. Insa, daca preferati Noua Zeelanda, trebuie sa cunoasteti faptul ca cel mai fierbinte hotel din aceasta tara este Farm at Cape Kidnappers din Hawke's Bay (North Island).

 

Carol Parc Hotel , mandria turismului romanesc

 

Carol Parc Hotel, localizat in zona Parcului Carol din Bucuresti, este unicul din tara noastra, care se afla in topul Hot List 2008. Hotelul, unul dintre cele mai tari hoteluri din lume, are 19 camere (printre care un Junior Suite si 3 apartamente), un restaurant Ð Poem, cu bucatarie internationala rafinata, si un Piano Bar .

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea