Social

#romania #sosele #top fem

Romania, dupa Tanzania, Burundi sau Zambia in topul soselelor

Romania ocupa locul 123 la capitolul calitate a drumurilor intr-un top realizat recent de catre Forumul Economic Mondial (FEM), Tara noastra se afla mult sub Ungaria (locul 64 in lume) sau Bulgaria (pe pozitia 105).

Mai mult, departatul Kirghistan reuseste sa depaseasca la acest capitol atat Romania cat si Bulgaria, clasandu-se pe un onorabil loc 104. Pentru a adanci rana, tari ca Burundi, Cambodgia , Tanzania , Zambia sau Albania se afla de asemenea in fata noastra in acest top realizat de FEM.

Campania electorala care se afla in plin avant incearca insa sa coloreze in nuante roz viitorul, partidele politice promitand, in medie, cate 250 de kilometri de autostrada pe an de acum si pana in 2012. Si asta in conditiile in care, in 2008, au fost inaugurati doar cinci kilometri de austrada, iar despre Autostrada Soarelui aflam ca va fi finalizata de abia in 2011. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea