Social

#meci #inaugurare #stadionul lia manoliu

Romania-Argentina, meciul de inaugurare a Stadionului “Lia Manoliu”

Meciul amical dintre selectionatele Romaniei si Argentinei va inaugura Stadionul “ Lia Manoliu ”. Partida urmeaza sa se dispute in luna august a anului viitor, anunta gandul.info.

"Eu vad zilnic stadionul, il vizitez zilnic. Tot ce vad la el nu mi se pare extraordinar, vazandu-l zinic. Daca l-as vedea la doua luni, orice evolutie ar fi spectaculoasa. Se poate compara cu orice din Europa. Este un stadion de 5 stele, de Top Class, poate gazdui orice fel de competitie. In august va fi meciul cu Argentina si pana atunci, trebuie sa facem doua simulari pana la partida care va umple acest stadion. In august e data meciului cu Argentina, tocmai pentru a-l inaugura", a declarat Mircea Sandu , presedintele Federatiei Romane de Fotbal, la finalul vizitei pe care a facut-o ieri pe santierul noului stadion national .

Potrivit spuselor lui Mircea Sandu, viitorul stadion va fi  singurul pe care echipele romanesti vor putea juca meciurile din Liga Campionilor, incepand cu sezonul 2013.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea