Social

#romania #online #birou #obiecte pierdute #birou obiecte pierdute

Romania are propriul birou online de obiecte pierdute

Romanii care vor sa-si gaseasca obiectele pierdute o pot face cu ajutorul unui birou online specializat, care s-a lansat marti.

Biroul online de obiecte pierdute-obiecte gasite este un serviciu care functioneaza deja in Germania, Austria, Elvetia si Italia, rata de recuperare a bunurilor pierdute fiind de peste 90%.

Serviciul presupune marcarea de catre proprietari a obiectelor personale cu coduri individuale si inregistrarea acestora intr-o baza de date online. Cel care care gaseste obiectul introduce codul sau pe site-ul biroudeobiectepierdute.ro, inapoindu-l proprietarului. In plus, recuperatorul poate primi si o recompensa din partea acestuia.

Markerul cu cod unic se poate aplica pe orice tip de obiect, precum si pe animale de companie. Pretul unui asemenea marker costa cinci lei, iar reactivarea sa trebuie facuta anual, fara sa implice costuri suplimentare.

Gabriel Oprea, managerul proiectului, precizeaza ca unul dintre avantajele biroului online de obiecte pierdute-obiecte gasite este ca acestea pot fi returnate intr-un interval scurt de timp (circa 24 de ore).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea