Social

Romania a facut spectacol in amicalul cu Muntenegru

Nationala Romaniei a invins reprezentativa Muntenegrului cu scorul de 4-0, in ultimul amical dinaintea Campionatului European. Golurile tricolorilor au fost marcate de catre Mutu, Ghionea si Dica de doua ori.

Dupa un start nu tocmai bun, in care s-a evindentiat portarul Lobont care a aparat un penalty in minutul 2, Romania a preluat posesia balonului, deschizand scorul in minutul 15 prin Adrian Mutu. Atacantul Fiorentinei a marcat cu un sut de la 16 metri, in urma unei pase venite de la Chivu.

In prima repriza tricolorii au avut o posesie mai buna a balonului, dar scorul la pauza a fost doar 1-0. Singurul muntenegrean care a pus probleme apararii noastre a fost atacantul Vucinic.

Odata cu repriza secunda Piturca a schimbat aproape toata garnitura Romaniei, pastrandu-i doar pe Contra, Fl. Petre si Radu Stefan .

Jucatorii intrati la pauza aduc specatacolul pe Ghencea, jucand mai ofensiv si mai in viteza. Golurile nu s-au lasat asteptate, iar scorul final a fost 4-0. Stelistii Ghionea si Dica, cu o dubla, inchizand tabela.

Piturca nu a mai trait emotiile unor noi accidentari ale jucatorilor sai. Contra a fost singurul fotbalist avertizat cu galben.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea