Social

# record absolut #decese covid #octavian jurma #covid #romania

Romania a depasit recordul mondial de decese provocate de Covid, la 1 milion de locuitori. Declaratiile epidemiologului Octavian Jurma

Romania a depasit recordul mondial absolut la numarul de decese provocate de Covid, inregistrate la un milion de locuitori.

Semnalul de alarma a fost atras de epidemiologul Octavian jurma care declara ca valul de decese va continua sa creasca pentru cel putin inca o saptamana.

„ Au savarsit-o! Au crucificat poporul asta!

Valul 4 a ajuns nestanjenit la varf saptamana trecuta si masurile luate saptamana asta par acum doar un exercitiu de cosmetica menit sa ascunda aceasta atrocitate inimaginabila intr-o tara care se pretinde crestina.

Graficul este elocvent. Romania a depasit recordul mondial absolut (de la inceputul pandemiei si pana azi) de moarte saptamanala de COVID-19 la 1 milion de locuitori*.

Valul de decese va continua sa cresca pentru cel putin inca o saptamana, chiar daca valul de cazuri a inceput sa scada.

Nici un alt stat nu si-a lasat nepasator poporul sa moara intr-o asemenea masura de COVID-19 fara sa faca nimic sa impiedice catastrofa, dimpotriva indepartand masurile de limitare ramase din valurile trecute. Nici un alt stat nu si-a invinuit poporul pentru ca a cazut in prapastia in care l-a indemnat sa intre.

Aceasta atitudine monstruoasa fata de viata semenilor nu poate ramane si de data aceasta trecuta cu vederea pentru ca se va repeta, asa cum se repeta deja de 3 valuri tocmai din convingerea ca pot scapa cu vorba pe moarte calcand.

PS. Un sfat pentru cei din ministere si institutii. Cereti ordin scris pentru orice "eroare" vi se cere sa faceti in perioada asta ca sa nu descoperiti ca "eroarea" este de fapt o ilegalitate.”, a scris epidemiologul pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea