Social

#aquila #italia #roman

Romani, impuscati in centrul orasului italian Aquila

Doi romani au fost impuscati in Italia. Ei nu au fost insa victimele unui atac xenofob, ci au resimtit urmarile unei incercari de a fura o masina. Aceasta nu este prima fapta de acest gen cu autori romani in localitatea Aquila , pentru ca incidente asemanatoare au avut loc si dupa producerea cutremurului din urma cu cateva luni.

Cei doi hoti romani au fost surprinsi de proprietarul masinii pe care incercau sa o fure. Pentru ca au incercat sa fuga, italianul a plecat in urmarirea lor cu masina sotiei si i-a prins pe hoti pe o strada care se infunda.

Potrivit Stirilor ProTV, bucuros ca i-a prins, italianul a tras sapte gloante , dintre care trei s-au oprit in picioarele unuia dintre hoti. Unul dintre romani a fost ranit iar celalalt a reusit sa fuga. Ranitul a fost dus la spital acolo unde va sta internat pana se va intrema, dupa care va fi dus la inchisoare. Fugarul a fost dat in urmarire generala iar politistii italieni spun ca este o chestiune de timp pana il vor prinde.

In zona Aquila, in centrul Italiei, locuiesc mai multi romani, astfel ca incidente de acest gen se intampla destul de des, insa de cele mai multe ori fara urmari grave. Romanii au fost prinsi furand chiar si dupa ce in Italia a avut loc unul dintre cele mai puternice cutremure din ultimii ani. Concetatenii nostri au fost prinsi dupa ce au spart case afectate de cutremur de unde au furat de la obiecte electronice, pana la carne.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea