Social

#furt laptopuri #romani arestati spania #masini lux furate

Romani cautati pentru jaf, prinsi din cauza unor masini de lux furate

Opt romani cautati de autoritati pentru ca au furat 51 de laptopuri din sediul unei firme au fost prinsi de politisti, dupa ce s-au ascuns in Spania mai bine de o luna, timp in care au jefuit un batran si s-au intors in tara cu doua masini de lux furate , informeaza IGPR.

La sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut, cei opt romani au sustras din sediul unei societati comerciale din Chiajna, 51 de laptopuri a caror valoare se ridica la 83.000 de lei, pe care ulterior le-au scos la vanzare pe Internet, informeaza NewsIn.

Membrii retelei au banuit , insa, ca politistii sunt pe urmele lor si au hotarat sa paraseasca Romania. Cei opt au ajuns, la inceputul lunii decembrie in Valencia-Alicante, unde s-au apucat de spart locuinte. Astfel, au intrat in casa unui cetatean spaniol in varsta, care traia singur si i-au furat 16.000 de euro, o arma de vanatoare , un laptop si alte bunuri. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea