Social

#gimnastica #ana maria tamirjan #sandra izbasa #diana chelaru #finale

Romancele spera la medalii la Europenele de gimnastica de la Milano

Gimnastica romaneasca spera la medalii la Europenele de la Milano, dupa ce ana maria tamirjan si Diana Chelaru s-au calificat in finala la indivudual compus, dupa ce au terminat calificarile pe locurile 2, respectiv 15.

In finala de la barna vor concura Anamaria Tamirjan, care a fost a doua calificata si Gabriela Dragoi , calificata de pe locul 6. La sol, in finala Romania va fi reprezentata de Sandra Izbasa si Anamaria Tamirjan, desi ambele gimnaste au acuzat inainte de plecarea spre Milano accidentari la picioare. Astfel, campioana olimpica de la Beijing, Sandra Izbasa, era accidentata la glezna, iar Anamaria Tamarjan acuza probleme la femur.

Astazi va avea loc concursul de calificari, pentru individual -compus si finalele pe aparate la masculin. Sambata va avea loc competitia la individual-compus, atat la feminin, cat si la masculin, iar duminica finalele pe aparate (feminin si masculin).

La aceste Europene, lotul feminin al Romaniei, care are drept obiectiv cucerirea a una-doua medalii, a intrat cu o debutanta in competitia de senioare, respectiv Diana Chelaru, in timp ce lotul masculin al Romaniei intra in concurs condus de un nou antrenor, Nicusor Pascu, care l-a inlocuit pe Dan Grecu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea