Social

#romanca ranita londra #andreea cristea #atentat londra #deces

Romanca ranita in atentatul din Londra a murit

Romanca ranita in timpul atentatului din Londra s-a stins din viata pe patul de spital. Andreea Cristea avea 31 de ani si se afla in vacanta alaturi de iubitul acesteia Andrei Burnaz.

Barbatul a scapat cu rani minore, avand doar o fractura la picior. In schimb, Andreea a suferit rani grave, iar intr-un final a pierdut lupta cu viata.

Desi intitial s-a crezut ca tanara a sarit in apa pentru a se salva, anchetatorii atacului terorist au descoperit ca tanara a fost azvarlita in ape de forta vehiculului, sustine un diplomat londonez.

Vineri dupa amiaza, acum doua saptamani, Andreea Cristea si-a redobandit cunostinta, fiind stabilizata dupa o operatie asupra unui cheag de sange pe creier. Joi dupa-amiaza a pierdut insa lupta cu viata, in ciuda eforturilor medicilor.

"Detectivii care investigheaza atacul terorist comis pe data de 22 martie pe podul Westminster din Londra pot confirma ca femeia in varsta de 31 de ani a murit joi dupa-amiaza, 6 aprilie", anunta Politia metropolitana londoneza (Scotland Yard), intr-un comunicat publicat pe site, potrivit mediafax.ro.

Rudele au fost anuntatate de autoritatile londoneze despre decesul acesteia. Familia ei si partenerul ei au transmis un mesaj care anunta moartea tinerei.

"Dupa ce a luptat pentru viata ei timp de peste doua saptamani, iubita noastra Andreea-fiica minunata, sora, partenera, prietena dedicata (...) si cea mai mare iubitoare de viata pe care v-o puteti imagina - a fost in mod brutal si crud smulsa din vietile noastre (...). Ne vom aminti mereu de ea ca fiind raza noastra de lumina care va straluci mereu in inimile noastre. Andreea nu mai poate avea parte, din pacate, de banii care au fost stransi pentru recuperarea ei, deci am dori sa ii donam. (...). Nu am fi putut trece prin aceste incercari si saptamani dureroase fara sprijinul Politiei metropolitane, al Guvernului britanic si al fiecarui departament implicat (...)", se mentioneaza in mesajul transmis de apropiatii fetei.

Surse foto: dcnews.ro, mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea