Social

#nato #rusia #rogozin #ucraina

Rogozin: NATO are mai multa nevoie de Rusia decat de Ucraina si Georgia

NATO are mai multa nevoie de o cooperare cu Rusia decat de o aderare a fostelor republici sovietice Georgia si Ucraina, a afirmat Dmitri Rogozin , ambasadorul Moscovei la Alianta Nord-Atlantica .

Oficialul rus considera ca cele doua tabere pot rezolva o serie de probleme comune, daca vor initia o colaborare solida, informeaza AFP.

"Ei cred ca Ucraina si Georgia mai pot astepta, dar trebuie sa rezolvam acum problemele cu Rusia. Avem de-a face cu oameni rezonabili si pragmatici", a declarat Rogozin.

"Nu pot, evident, sa arate ca au cedat sub presiunea Moscovei, vor face declaratii bune, vor face promisiuni Ucrainei si Georgiei. Nu vor exista insa decizii radicale", a adaugat ambasadorul. Oficialul rus a precizat ca o cooperare in cadrul Consiliului Rusia-NATO, blocata in urma conflictului ruso-georgian, ar putea fi reluata "pana la sfarsitul anului".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea