Social

#televiziunea romana #tvr #rodica culcer #consiliul de administratie al tvr

Rodica Culcer, data afara de la TVR

Rodica Culcer , directorul Departamentului Emisiunilor Informative (DEI) din TVR , a fost data afara, cu scandal, de la televiziunea publica. Membrii Consiliului de Administratie al TVR au votat si au decis ca Rodica Culcer sa plece de la TVR.

Unul dintre membrii Consiliului de Administratie (CA) al TVR din partea PSD, Anne Juganaru, a confirmat aceasta informatie. Pe de alta parte, Ada Mesesan, membru al CA din partea PDL, a declarat ca acest vot nu poate fi luat in considerare, avand in vedere ca astfel de decizii de concediere nu pot fi luate de Consiliu.

"Ceea ce s-a fortat astazi (miercuri - n.red.) prin vot este nul juridic. S-a ridicat cazul Culcer in sedinta. Este un caz pentru cei care vor sa faca din asta un caz. TVR este o institutie extrem de importanta, dar este ca o uzina nerestructurata si are pierderi nejustificate. Multi angajati ai TVR nu isi regasesc utilitatea pentru banii pe care ii castiga. Asta este problema TVR, nu Rodica Culcer", a spus Ada Mesesan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea