Social

#Muse Bucuresti #Rock the City 2016 #trafic bucuresti #muse

Rock the City 2016 inchide centrul Bucurestiului! Iata rutele ocolitoare!

In acest weekend, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Capitala pentru desfasurarea festivalului “Rock The City 2016” in Piata Constitutiei!  

Vineri si sambata, intre orele 17.00 - 24.00, se va inchide circulatia rutiera pe Bd Unirii, ambele sensuri, intre Bd. I.C. Bratianu si bd. Libertatii si pe bd. Libertatii intre Calea 13 Septembrie si bd. Natiunile Unite.

Ca rute ocolitoare se recomanda: 

  • dinspre Bd. Ghencea: prin Calea 13 Septembrie - Bd. Tudor Vladimirescu - Bd. George Cosbuc - Bd. Regina Maria - Piata Unirii sau Calea 13 Septembrie - Str. Izvor - Bd. Natiunile Unite - Splaiul Independentei; 
  • dinspre Piata Alba Iulia: prin Bd. Unirii - Bd. I.C. Bratianu - Splaiul Independentei - Pod B.P. Hasdeu - Str. B.P. Hasdeu - Str. Izvor - Piata Arsenalului - Calea 13 Septembrie sau bd. Unirii - Piata Unirii - Piata Universitatii - bd. Regina Elisabeta - bd. M. Kogalniceanu - Piata Operei - Splaiul Independentei. 

Spectatorilor le este recomandat sa nu se deplaseze cu autoturismele personale la concert, ci sa foloseasca mijloacele de transport in comun, in special metroul. 

Conducatorii de autovehicule sunt rugati sa reduca viteza, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri, iar pietonii sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila.

Festivalul Rock The City revine in peisajul concertistic bucurestean. Editia din 2016 va avea ca headlineri trupele Iron Maiden si Muse. Rock The City 2016 se va desfasura in perioada 29-30 iulie 2016 in Piata Constitutiei din capitala.

Organizatorii roaga publicul sa NU mai aduca la concert: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bagaje sau genti voluminoase, aparate foto profesionale sau semi profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video, tablete/IPad-uri.

La intrarea in locatie, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.
Accesul cu alimente si bauturi din afara locatiei nu este permis. Vor exista puncte de vanzare in perimetrul concertului de la care se vor putea achizitiona bauturi racoritoare si gustari. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi achizitionate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in incinta locatiei.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs in cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor sub 7 ani. Din acelasi motiv, prezenta copiilor sub 7 ani este strict interzisa. Copiii ce au varsta intre 7 si 16 ani pot participa doar insotiti de parinti, iar peste 16 ani pot participa neinsotiti. Organizatorii avertizeaza participantii ca spectacolele includ puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. in situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea