Social

#animale roboti #roboti #animale #animale de companie

Robotii inlocuiesc animalele de companie. Iata ce noua moda au lansat englezii!

Faceti cunostinta cu Keet, cea mai inteligenta pasare de companie! Nu are nevoie de apa sau hrana proaspata, nu lasa mizerie in urma sa si cu siguranta nu reprezinta o tentatie pentru pisica familiei. Kett este o pasare-robot creata pentru a suplini lipsa unui animal de companie in familiile ocupate, dar nu este singurul de acest tip.

Britanicii sunt pe punctul de a depasi bariera stilului conservator de viata de familie si sunt gata sa introduca in casa surogatele robotice ale animalelor de companie. Pe acest aspect mizeaza si creatorii robotilor de companie de la firma Character.

Keet, de exemplu, si-a facut aparitia in casele din Marea Britanie la finalul anului trecut fiind capabil sa comunice, sa cante, sa danseze, sa dea din aripi sau chiar sa conduca o mica masinuta.

Alaturi de el, piata a fost invadata recent de Teksta, un caine electronic cu comportamentul unui catelus de 8 saptamani, si roboti sub forma de soareci, bufnite sau testoase vorbitoare. Producatorii sustin ca inventiile lor pot calma stresul copiilor care nu se pot bucura de compania unui animal in carne si oase.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea