Social

#robert negoita #adrian enache #trafic de minore

Robert Negoita si Adrian Enache, implicati in scandalul traficului de minore

Patru barbati vor fi trimisi in judecata de Tribunalul Ialomita pentru recrutarea de fete pe care le-au transformat in prostituate de lux.

In rechizitoriul DIICOT prin care cei patru au fost trimis in judecata pentru trafic de persoane apar si numele unor VIP-uri: Robert Sorin Negoita, Nicolae Banicioiu , Adrian Enache, Pantelis Kalliagkas, Munteanu Florin (de la radio SKY), Razvan Nicolescu (director general TVR 2) si Stefan Stanescu (producator de emisiuni TVR 2).

Tinerele erau recrutate prin doua agentii de selectie si promovare a fotomodelelor, iar victimele intretineau relatii sexuale pentru bani in Romania, Italia si Austria, in cluburi sau la locuintele clientilor, veniturile obtinute depasind suma de 100.000 de euro, potrivit Romania Libera.

Cei patru inculpati, Ion Valeriu Tamarjan (34 de ani), Relu Cornel Costan (36 de ani), Alexandru Gabriel Voicu (22 de ani) si Radu Stefan Nicola (28 de ani), nu au antecedente penale.

Potrivit procurorilor, Robert Negoita , deputat si vicepresedinte PSD, ar fi intretinut relatii sexuale cu o minora de 17 ani, pe care a platit-o.

Negoita si Enache au negat vehement orice legatura cu dosarul.

"Dintre toate fetele o cunosc pe Diana Ilie. E o amica de-a mea. Stiti ca a fost scoasa din casa de procurori, la ora 5 dimineata, pentru a da declaratii contra mea? Dar nu avea ce sa spuna... Nu am platit niciodata pentru ca cineva sa se culce cu mine. E jignitor asa ceva”, Robert Negoita

Nu am nicio legatura cu acest dosar si nu am avut niciodata. Au folosit numele meu pentru ca am fost prezent la niste concursuri de miss, pe care le-am prezentat sau la care am avut recital. Numele meu se vinde foarte bine in presa", Adrian Enache

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea