Social

Rivaldo, cel mai slab jucator din Italia

Brazilianul Rivaldo , de la AC Milan, a fost votat cel mai slab jucator din campionatul Italiei, conform unui sondaj realizat printre ascultatorii unui post italian de radio, pe locul doi in aceasta ierarhie fiind plasat libianul Al-Saadi Ghaddafi , fiul liderului Libiei, relateaza Reuters.

Rivaldo, al carui contract a fost reziliat de AC Milan in decembrie, a evoluat intr-un singur meci din acest sezon. El a fost declarat cel mai slab jucator din campionatul Italiei de catre asculatorii programului Catersport al postului de radio RAI. Brazilianul a primit 28 la suta din voturile celor peste 5.000 de ascultatori care au participat la ancheta. Al-Saadi Ghaddafi, de la Perugia, depistat pozitiv cu un steroid anabolizant, fara nici un meci la activ, a fost al doilea in sondaj, cu 21,5 la suta din voturi.

Pe locul III s-a clasat atacantul german Carsten Jancker, care duminica a inscris al doilea sau gol pentru Udinese , in cele 17 luni de cand evolueaza la clubul italian. In primii zece, din acest top al celor mai putin apreciati fotbalisti, se numara de asemenea Marco Materazzi (Inter), portughezul Sergio Conceicao (Lazio) si sarbul Sinisa Mihajlovic, tot de la Lazio.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea