Social

#educatie #poezii #carte #parinti #copii

"Rime pentru cei mici" - un nou titlu aparut in cadrul Cartilor Lucia Muntean

Lucia Muntean , indragita autoare de literatura pentru copii si cunoscuta specialista in educatia prescolara, pregateste o noua surpriza celor mici si parintilor deopotriva. "Rime pentru cei mici" este un nou volum de poezii semnat Lucia Muntean, inclus in colectia "Rime".

Dupa ce le-a aratat copiilor magia desenului in "Ghici, ghici, ghici ce voi desena aici?", i-a ajutat sa indrageasca matematica in "Jocuri de-a matematica", le-a deschis calea comunicarii prin gesturi in "Jocurile Uite-asa!" si le-a largit cercul de prieteni in "Rime cu codite", acum, Lucia isi poarta cititorii pe noi meleaguri ale cunoasterii in "Rime pentru cei mici".

Acest nou volum de poezii contine rime gandite in mod special pentru copii cu varsta cuprinsa intre trei si  patru ani. Autoarea pleaca de la ideea ca un material didactic isi duce la bun sfarsit rolul formativ doar atunci cand se potriveste nivelului intelectual si emotional corespunzator fiecarei varste a copilariei.

Astfel, in cartea "Rime pentru cei mici", versurile sunt concepute intr-un stil usor si amuzant, accesibil tuturor cititorilor, imaginile vizuale sunt zugravite in asa fel incat sa se incadreze in lumea plina de culoare a copilariei, iar personajele sunt construite pe tiparul micilor nazdravani pusi pe ispravi marete.

Autoarea incearca sa insufle copiilor dorinta de cunoastere, stimulandu-le inteligenta printr-o aventura plina de umor si savoare in lumea fascinanta a copilariei.

"Imi doresc de la aceasta carte sa incurajeze cat mai multi copii sa paseasca pe drumul plin de satisfactii al carierei de cititor!" transmite Lucia Muntean, cititorilor sai.

Proiectul editorial Cartile Lucia Muntean a fost demarat in 2008 si este dedicat atat copiilor cat si parintilor. Bazate pe poeziile, povestile si jocurile inovative ale Luciei Muntean si beneficiind de ilustratiile originale realizate de Livia Coloji, Mary Hall si Csaba Pete, titlurile aparute in cadrul Cartilor Lucia Muntean sunt gandite special pentru publicul romanesc.

Cartile Luciei tin pasul cu cele mai noi tendinte in domeniul educatiei prescolare si contin sfaturi utlie pentru parintii antrenati in educarea si dezvoltarea armonioasa a copilului.

Volumele aparute in cadrul Cartilor Lucia Muntean pot fi comandate de pe site-ul www.luciamuntean.ro sau pot fi cumparate direct din librarile Carturesti, Humanitas, Okian si Salinger `s.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea