Social

#campanie electorala #clipuri #sloganuri

Ridicolul din campania electorala - clipuri si sloganuri neinspirate

In lupta pentru un loc in Parlament, candidatii la alegerile din decembrie au apelat la toate armele din dotare, sperand sa convinga electoratul ca merita stampila de pe buletinul de vot.

Astfel, clipuri si sloganuri amuzante, ridicole sau chiar enervante au fost instrumentele folosite de viitorii parlamentari pentru realizarea scopului suprem.

Jurnalistii de la Ziare.com au facut o selectie a celor mai ridicole clipuri electorale.


1. Clipul "Motanul Incaltat"

Unul dintre candidatii ARD Mehedinti, Ioan Mitu, a mizat pe un personaj de desen animat- Motanul Incaltat, pentru a atrage simpatia generala.


2. Clipul "Elibereaza-te. Rupe jugul!"

Valeria Schelan, candidata unui loc in Camera Deputatilor, a starnit reactii controversate din partea alegatorilor. Femeia apare intr-un clip in care li se adreseaza unor romani de rand, foarte saraci, identificandu-se cu suferinta lor. Paradoxal, Valeria Schelean este iubita unui milionar din Top 300.


3. Clipul "nume gresit"

Sa fi fost de vina emotiile sau neatentia? Candidatul Verginel Vacariu isi greseste propriul nume intr-un clip in care incearca sa convinga electoratul ca merita o functie in Parlament.

"Sunt candidat si stiu ce trebuie sa fac. Votati Vacariul Verginel", suna declaratia candidatului PD-DD.



Foto: frontpress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea