Social

#richard holbrooke #echipa hillary clinton #diplomatie sua

Richard Holbrooke va face parte din echipa lui Hillary Clinton

Viitorul secretar de stat american Hillary Clinton intentioneaza sa il pastreze pe William Burns ca subsecretar de stat pentru probleme politice si sa ii aduca in Departamentul de Stat pe richard holbrooke si Dennis Ross, doi veterani ai diplomatiei americane, informeaza Reuters.

O sursa apropiata echipei de tranzitie a presedintelui ales Barack Obama a declarat ca Holbrooke, care a negociat acordul de pace care a pus capat razboiului din Bosnia, va fi numit emisar special al Statelor Unite in India si Pakistan.

Rolul sau va fi extrem de important, in contextul in care tensiunile dintre cele doua tari, care au avut deja trei razboaie, s-au intensificat mult dupa atentatele de la Bombay din toamna acestui an.

Clinton intentioneaza de asemenea sa il numeasca pe Dennis Ross, expert in relatiile israeliano-arabe in mandatul fostului ei sot, Bill Clinton , intr-o functie care va acoperi Iranul si Orientul Mijlociu extins, a mai spus sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea