Social

#dreptate #sua #george bush #condoleezza rice

Rice: Istoria ii va da dreptate lui Bush

Secretarul de stat american in exercitiu, Condoleezza Rice , a recunoscut luni ca nu si-a atins anumite obiective pe care si le-a fixat, dar s-a declarat convinsa ca istoria le va da dreptate, ei si presedintelui Bush, a declarat ea intr-un interviu acordat AFP.

sefa diplomatiei americane a recunoscut luni ca, la opt ani de la venirea la putere a presedintelui George W. Bush, popularitatea Statelor Unite in lumea Araba nu este excelenta.

"Inteleg ca arabii considera o buna parte din relatiile lor cu Statele Unite drept o perioada de umilinta si lipsa de respect. Dar aceasta nu a inceput cu presedintele Bush si cu siguranta nu se va termina cu el", a spus ea.

"Cu timpul, cred ca Statele Unite vor fi respectate pentru ca au aparat lumea araba si dreptul arabilor de a se bucura de aceleasi drepturi ca noi toti", a continuat Rice, care ii va preda stafeta in 20 ianuarie lui Hillary Clinton, viitorul secretar de stat al lui Barack Obama.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea