Social

#neamt #alegeri #psd

"Revolutia" din PSD, praf in ochii alegatorilor la Neamt

Decizia conducerii de la centru a Partidului Social Democrat de dizolvare a unor organizatii locale si de numire a unor noi coordonatori pentru reorganizarea acestora n-are nici un temei in judetul Neamt . Desemnarea lui Gheorghe Nichita drept nou coordonator al organizatiei PSD de Neamt nu are cum sa fie o... noutate, in conditiile in care Nichita coordoneaza aceasta organizatie de patru ani.

"Biroul permanent national PSD a transmis catre organizatia judeteana de la Neamt, vineri, 2 iulie, o adresa prin care ne-a instiintat ca domnul deputat Iulian Iancu, in urma demisiei presedintelui PSD Neamt, Ioan Munteanu, coordoneaza activitatea politica a organizatiei PSD Neamt.

Pe, 7 iulie, s-a reafirmat o situatie veche de patru ani, ca fiecare vicepresedinte la nivel national are in raspundere cateva judete. Vicepresedintele Gheorghe class ="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/nichi/" title="nichi">Nichi --ta, primar si presedinte PSD Iasi, raspunde de Neamt si Botosani.

Asadar din aceasta prisma trebuie privite lucrurile, intelegand prin aceasta ca e posibil ca si conferinta de alegeri sa fie condusa de vicepresedintele Nichita", a declarat Ioan Munteanu, presedintele interimar care a demisionat acum doua saptamani din organizatia PSD Neamt.

In ce priveste alegerile care urmeaza sa aiba loc la sfarsitul acestei luni pentru presedintia PSD Neamt si framantarile care le preced, fostul primar al Romanului Dan Ioan Carpusor crede ca nu vor fi lipsite de "probleme".

"Ceea ce va hotari partidul va fi foarte important, cel putin pentru Organizatia Roman, pentru ca, pana la urma, partidul este acela care decide candidatii. Vor fi probleme la desemnarea candidatilor, pentru ca avem foarte multe persoane care pot candida, iar aceasta concurenta va genera o adevarata competitie", ne-a spus Carpusor, care se pregateste pentru un mandat de parlamentar.

Conform acestuia, destinele PSD ar trebui preluate la Neamt de fostul presedinte Ioan Munteanu, care a demisionat asumandu-si atitudinea necombativa fata de adversarii politici.

"Ioan Munteanu este cel mai indicat sa preia din nou fraiele conducerii PSD Neamt, dar impreuna cu o echipa, pentru ca a luptat singur pentru a invinge un adversar extrem de redutabil, care a invatat sa faca campanie, PD-L", a mai declarat Dan Ioan Carpusor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea